БГ | EN

Новини

Отвори врати Pizza & Pasta ресторант в бутиков комплекс "Молерите"


От края на октомври 2013г. посетители и гости на бутиков комплекс „Молерите“ в Банско вече могат да се насладят на истинска италианска кухня. Славата на неповторимия вкус на традиционните български ястия, които предлага механата на комплекса, от години има своите верни почитатели.  Именно желанието да бъдат задоволени и най-капризните вкусове, както и уважението към избора на клиента, родиха идеята за създаване на ресторант с изискана италианска кухня. Българския и италианския вкус в много отношения си приличат. Специфичните за различните региони на Италия ястия са едни от любимите на българите. Воден от тази идея, както в резултат на гостуванията си в известни винарски региони на Италия, собственикът на бутиков комплекс „Молерите“ – г-н Малин Бистрин реши да пренесе италианския вкус в сърцето на Пирин. 

Новооткритият Pizza & Pasta ресторант разполага с 80 места и предлага разнообразие от традиционни видове паста и специалитети, приготвени от майстор готвач учил занаята в кухните на известни ресторанти в Италия. В менюто разбира се присъстват и  селектирани италиански вина, които са сред гордостите на Винарна „Молерите“. Сомелиер и доказан специалист в областта на вината, г-н Бистрин има удоволствието да посрещне всеки свой гост, препоръчвайки точното вино за конкретното меню.
С откриването на Pizza & Pasta ресторанта, бутиков комплекс „Молерите“ в Банско доказва мястото си на едно от най-обичаните места за всички гости на пиринския курорт.